Seguim formant-nos!

De nou tornem a les formacions de Propode, esta vegada per a capacitar-nos en l’abordatge integral de les comunament dites «metatarsàlgies». Des de realitzar un bon diagnòstic diferencial, fins a les possibilitats de tractament.

Com sempre, encantat de coincidir amb companys que el que fan és sumar coneixements al que s’està aprenent. Cas de Jesús Toledo (@podo_aranjuez), amb el qual diguen el que diguen les autoritats sanitàries donem per finalitzada esta pandèmia (xD), el meu sempre sorprenent company Gorka Buch, del qual sempre he aprés moltíssim, o dels sempre fidels Juanvi Milla (@millajuanvi) o Antonio Juan (@podologoelda) amb els quals he aconseguit tenir este feeling i esta complicitat que fan estar sempre a gust amb ells parlant de qualsevol tema.
Esment a part per al professor Alejandro Fernández (@dr.alejandrofernandezgibello), del qual podria estar tantes hores escoltant-li, com enumerant totes les seues virtuts. Un plaer escoltar-li i xopar-me d’esta capacitat de retenir tants estudis científics i saber-los portar a l’àmbit clínic.
Em porte molt a posar en pràctica i un bon grapat d’amistats.

Entrades relacionades